ГО «СВІДОМІ» ВІДКРИЛИ ОСЕРЕДОК В ПОЛТАВІ
news-image

Під кінець 2018 року, 29 грудня, відбулася презентація відкриття п’ятого регіонального осередку ГО «Свідомі» - полтавського. Фактично осередок працює ще з жовтня, проте познайомити з цією новиною громадськість вирішили саме зараз, оскільки наразі всі бажаючі можуть комунікувати з фахівцями ГО «Свідомі»_Полтава, скориставшись інструментарієм сайту http://svidomi.org/, через який можна долучитися до діяльності ГО.
Відкривали полтавський осередок голова правління «Свідомих» Олег Петровець та керівник новоствореного осередку Дмитро Бондаревський, які поділилися досвідом щодо специфіки роботи антикорупційної громадської організації, ознайомили присутніх з діяльністю ГО «Свідомі», розказали про основні здобутки за 4 роки роботи, а також найцікавіші кейси.
Прес-конференція привернула увагу громадськості та ЗМІ, які завітали на неї, аби познайомитися з новоствореною громадською організацією, що допомагатиме мешканцям регіону боротися з корупцією, адже діяльність організації поширюватиметься на всю Полтавську область.

Читайте також
OCCRP НАЗВАВ КОЛОМОЙСЬКОГО ОДНИМ З НАЙБІЛЬШИХ КОРУПЦІОНЕРІВ РОКУ
ДИРЕКТОР НААН ОТРИМАВ ПІДОЗРУ ЧЕРЕЗ ХАБАР
У ДЕРЖГЕОКАДАСТРІ РОПОВІЛИ ПРО ПРОПОЗИЦІЮ ХАБАРА

Пошук новин...