ЯК НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЛЮСТРАЦІЯ НА ЛЬВІВЩИНІ
news-image

ЯК НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЛЮСТРАЦІЯ НА ЛЬВІВЩИНІ

14.03.2016 р. в приміщені «Львівського прес-клубу» відбулась прес-конференція на тему: «Як відбувається люстрація на Львівщині: проблеми та шляхи вирішення». Представники Львівського осередку ГО «Свідомі» відвідали даний захід.
Ігор Гарматій, начальник відділу кадрової роботи та з питань державної служби Львівської ОДА, повідомив, що 145 службовців пройшли люстраційну перевірку, 19 осіб ще перевіряються і лише 1 працівник ЛОДА підпав під дію закону «Про очищення влади».
Заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області, Марія Коник повідомила, що у місцевих, адміністративних, господарських судах Львова та області перевірка завершена на 95,5 %, пройшли люстрацію 396 суддів, 18 перевірок триває, жоден з них представників судової влади не порушив вимог закону «Про очищення влади (люстрацію)».
Нажаль, на прес-конференції не були присутні судді, було б цікаво дізнатись їх рецепт, як отримуючи зарплату у плюс, мінус 10 000,00 грн. можна користуватись елітними автомобілями та жити у палацах…
Наша позиція, що люстрація на Львівщині не відбулась, нові назви «старих» владних установ, з тими самими дійовими особами.
Шлях побороти корупцію існує лише один – прийняття законодавчою гілкою влади нових більш дієвих нормативних, законодавчих актів, але чи зацікавлені вони у цьому?

Читайте також
ЕКСПЕРТИ НАЗК ВИЗНАЧИЛИ НАЙПОШИРЕНІШІ СХЕМИ ДЛЯ НЕЗАКОННОГО ОТР...
ПОСАДОВИЦЯ ЕКОІНСПЕКЦІЇ ШАНТАЖУВАЛА “ЛЬВІВВОДОКАНАЛ”
НА ЛЬВІВЩИНІ ОШТРАФУВАЛИ ІНЖЕНЕРА ДЕРЖПРАЦІ ЗА ХАБАР У 100 ТИС ГРН

Пошук новин...