ВІДДІЛЕННЯ АМКУ: “НАДАЙТЕ НЕЗАПЕРЕЧНІ ДОКАЗИ – МИ ЇХ ПРИТЯГНЕМО ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ, НІ – НЕХАЙ ГРАЮТЬ МІЖ СОБОЮ І ДАЛІ”
news-image

Одеським обласним територіальним відділенням Антимонопольгого комітету України було розглянуто звернення ГО «Свідомі» №0112 від 23.02.2016р. щодо перевірки державних закупівель на відповідність нормам чинного законодавства при проведенні відкритих торгів департаментом охорони здоров я Одеської міської ради.

Нам відповіли, що у нашому зверненні відсутня інформація та підтверджуючі матеріали, які б могли свідчити про ознаки таких домовленостей, зокрема обміну між учасниками інформацією під час підготовки та участі у торгах, наявності між ними господарських зв’язків, обізнаності щодо змісту пропозицій один одного тощо.

Зважаючи на вищевикладене, для здійснення проведення дослідження щодо наявності або відсутності ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції у діях суб’єктів господарювання під час підготовки та їх участі у торгах запропонували надати Одеському обласному територіальному відділенню Антимонопольного комітету України інформацію та копії підтверджуючих документів, які свідчать про ознаки вчинення учасниками торгів антиконкурентних узгоджених дій, зокрема докази обміну між ними інформацією під час підготовки та участі у торгах, обізнаності щодо змісту пропозицій один одного, наявності між учасниками господарських та/або будь-яких інших зв’язків, тощо.

Неймовірна система: надайте незаперечні докази – ми їх притягнемо до відповідальності, ні – нехай грають між собою і далі. І знову система працює на «ура»!

Читайте також
В МІСЬКРАДІ ОДЕСИ ЗАКУПИЛИ "БЕСКОШТОВНИХ" ПІДРУЧНИКІВ НА 13 МЛН
НАБУ ЗАКІНЧИЛО РОЗСЛІДУВАННЯ ПО МЕРУ ОДЕСИ
ВИКРИВАЧАМ КОРУПЦІЇ ТЕПЕР ПЛАТИТИМУТЬ!

Пошук новин...